Вівторок, 21 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівській та Славутській громадах розірвали діючі договори через порушення законодавства
Розділ Бізнес

Продовжує працювати робоча група «Прозорість і Підзвітність» при Хмельницькій обласній військовій адміністрації. Наразі проаналізовано більше 35 закупівель. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад Хмельниччини
Розділ Події

Сьогодні під головуванням першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна в обласному центрі відбулося засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Хмельницькій області. До обговорення надважливих питань порядку денного долучилися заступники начальника ОВА, голова обласної ради Віолета Лабазюк, міський голова Олександр Симчишин, представники органів місцевого самоврядування, голови територіальних громад області, експерти. Онлайн до засідання доєдналися представники центральних органів виконавчої влади, очільники міністерств.

За публічного обвинувачення прокурорів Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винними двох чоловіків в умисному вбивстві та розбої (п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України). Їх засуджено до 15 та 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У День Гідності і Свободи Шепетівська громада вшанувала пам’ять новітніх Героїв
Розділ Події

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура спільно з Віцепрем'єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад, територій та інфраструктури України, а також головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України викрили чинного народного депутата, за сумісництвом власника великого будівельного та аграрного бізнесів, на пропозиції неправомірної вигоди.

КУ “Центр надання соціальних послуг” Судилківської сільської ради у співпраці із ГО «Ліга соціальних працівників України» продовжує реалізацію проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» спрямованого на соціальну підтримку дітей сільської ради, які повернулися з інтернатних закладів та їх сімей та дітей групи ризику.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру чоловікові, який вчиняв психологічне насильство над своєю бабусею. 27-річний житель Ізяславської громади вже притягувався до кримінальної відповідальності за домашнє насильство над літньою родичкою. Цього разу за скоєне кривднику може загрожувати до двох років позбавлення волі.

З 1 грудня 2023 року розпочинається заборона на вилов річкових раків у рибогосподарських водних об'єктах Хмельницької області. Враховуючи рекомендації Інституту рибного господарства НААН України, заборона триватиме до 30 червня 2024 року включно.

Під приводом додаткового заробітку шахраї виманили у жителя Шепетівщини більше 33 тисяч гривень. Псевдороботодавці запропонували чоловіку легкий заробіток із вкладанням власних коштів, натомість ошукали. Наразі поліцейські зʼясовують всі деталі події.

Шепетівські юнаки змагалися на турнірі з мініфутболу серед вуличних команд
Розділ Спорт

20 листопада у Шепетівській громаді відбувся турнір з мініфутболу серед вуличних команд юнаків 2007 – 2008 року народження організований Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів