Субота, 18 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

13 -15 листопада представники Шепетівської МТГ взяли участь у німецько-українській конференції муніципальних партнерств в місті Лейпциг (Німеччина). Захід відбувся за участі Федерального Президента Німеччини Франка-Вальтера Штанмайера, представників федеральних міністерств, міських голів та представників муніципалітетів України та Німеччини. В онлайн-форматі долучився Президент України Володимир Зеленський.

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін відвідав Улашанівську ТГ, аби оглянути об'єкт будівництва протирадіаційного укриття, що будується за кошти місцевого та державного бюджетів завдяки освітянській субвенції.

У Славуті в останню дорогу провели мужнього воїна Сабінського Вадима
Розділ Події

18 листопада жителі Славутської громади зі смутком та болем провели в останню дорогу загиблого Героя Сабінського Вадима Едуардовича. Мужній Воїн, який до останнього подиху вірив у Перемогу, поліг за свою державу та наш спокій.

На заході України ворожі БпЛА вчергове намагались атакувати Хмельниччину. Цієї ночі атака "шахедів" з південного сходу тривала понад вісім годин, повідомляє ПК "Захід".

0
репостів
0
репостів