Вівторок, 28 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

П'ять будинків пошкоджено, один із них — напівзруйнований. Такі наслідки ранішньої російської атаки, розповів Старокостянтинівський міський голова Микола Мельничук. Уламки збитого "шахеда" впали на дах будинку, а вибухова хвиля повибивала вікна та зняла дахи в сусідніх оселях.

Депутат Верховної Ради Сергій Лабазюк, який підозрюється в підкупі голови держагентства з відновлення Мустафи Найєма та віце-премʼєр-міністра Олександра Кубракова, вийшов з СІЗО після внесення 40 млн гривень застави. Про це Українським Новинам повідомили джерела у правоохоронних органах.

25 листопада в Хмельницькому відбувся ІІІ етап XХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Нашу громаду представили 4 переможці ІІ етапу.

У Шепетівці розпочали новий цикл зимових свят народного календаря
Розділ Культура

Працівники Музею пропаганди у краєзнавчому відділі разом з дітками Школи-гімназії та Шепетівської гімназії №6 відтворювали українські традиції у формі театралізованого свята «На святу Катерину, ховайся під перину». Саме цей день розпочинає новий цикл зимових свят народного календаря, який продовжуватиметься славнозвісними Андріївськими вечорницями та рядом інших свят.

«Енергоатом» за 700 тисяч євро замовив у «Westinghouse» аналіз варіантів добудови ХАЕС
Розділ Бізнес

ВП «Атомпроектінжиніринг» ДП «НАЕК «Енергоатом» 7 листопада уклав угоду з компанією «Westinghouse Electric Sweden AB» (Швеція) про аналіз варіантів добудови Хмельницької АЕС за 700 тис євро. Про це стало відомо із системи «Прозорро».

На Шепетівщині перед судом постане водій, з вини якого у ДТП травмувався його 27-річний пасажир. Як встановило слідство, водій «ВАЗу» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру молодику, який завдав важких поранень своєму знайомому. 21-річному шепетівчанину доведеться відповідати за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю з Хмельниччини, який організував нелегальну схему із перетину кордону чоловіками призовного віку під виглядом волонтерів. Про це повідомили у пресслужбі правоохоронного органу України.

У Благодійному чемпіонаті з футзалу "Локомотив" здобув першість
Розділ Спорт

26 листопада 2023 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбувся Благодійний чемпіонат Шепетівської територіальної громади з футзалу серед чоловічих команд на підтримку Збройних Сил України.

Підозрюваному у спробі підкупу топпосадовців України народному депутату Сергію Лабазюку ВАКС призначив запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави у більш як 40 мільйонів гривень. Сам Лабазюк у коментарі Радіо Свобода повідомив, що навколо справи створили хайп, але він схиляється до внесення застави.

0
репостів
0
репостів