Четвер, 02 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

19 січня 2023 року стало трагічним днем для Білогірської громади. В той прохолодний січневий день в боях на Донеччині загинув земляк  Лисак Ігор Анатолійович, який мужньо й до останнього боронив нашу країну від російського загарбника.

Позивний «Генерал Балу»: у Славуті прощались із захисником родом з Шепетівки
Розділ Події

Сьогодні, 2 листопада, Славутська громада попрощалася та провела у вічність свого земляка, захисника України, командира батальйону, майора Сенькевича Миколу Миколайовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

У селі Радісне сьогодні було не радісно: ховали захисника Апаріна Богдана
Розділ Події

Сьогодні Полонська громада віддала останню шану Герою-земляку Апаріну Богдану Вікторовичу. Воїн загинув, захищаючи Батьківщину, поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району Донецької області.

У місті Красилів на Хмельниччині з колодязя рятувальники підняли тіло загиблого 16-річного юнака. За яких обставин хлопець впав у криницю, встановлюють поліцейські.

На Хмельниччині затримали 50-річного чоловіка, який понищив 19 могил на сільському кладовищі. Також він намагався вкрасти з цвинтаря хрест, прапор і лампадки. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

На Хмельниччині у відстійній ямі виявили тіло другокласника. За яких обставин хлопчик туди потрапив, наразі встановлюють правоохоронці. Про смерть хлопчика повідомили на сторінці Курилівської гімназії, де навчалась дитина.

Минулої доби до поліції звернулось троє шепетівчан, у яких шахраї виманили сумарно понад 70 тисяч гривень. Спрацювали розповсюджені схеми: "Ваш родич у біді", "Підвищуємо захист банківської картки" та пропозиція легкого заробітку.

На Шепетівщині перед судом постане винуватець ДТП, в якій травмувалась 52-річна жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталась у жовтні цього року у селі Судилків.

0
репостів
0
репостів