Понеділок, 20 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

Знову страшна звістка про загибель нашого земляка. Пекучий біль втрати рідної людини та гіркий смуток прийшли ще до однієї родини Шепетівської громади.

Сьогодні, 20 листопада, рятувальники 13 Державної пожежно-рятувальної частини з міста Ізяслав залучалися до пошуку зниклого рибалки. Як з’ясувалося, 66-річний чоловік пішов вудити рибу на річці Горинь та зник.

У Верховній Раді готують великий законопроєкт щодо мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Про це у Facebook повідомила нардепка "Слуги народу", заступниця голови Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла.

На черговому етапі Шкільних ігор змагались волейболістки 7-9 класів
Розділ Спорт

У Шепетівській територіальній громаді відбувся черговий етап Шкільних ігор у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом». 17 листопада на базі спортивного залу НВК№1 відбулися змагання з волейболу серед дівчат 7-9 класів. До участі у змаганнях було заявлено 7 команд.

У Славутській громаді активно працює Університет третього віку
Розділ Спорт

Не дивлячись на прохолодну погоду, у неділю, 19 листопада, у міському парку, відбулося перше заняття із скандинавської ходьби, до якого активно долучилися слухачі Університету третього віку. Провела заняття Юлія Шабурова, керівник Славутського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в межах програми президента «Здорова Україна».

Стрілки з Шепетівщини склали гідну конкуренцію хмельничанам на розіграші кубку Анатолія Оніщука
Розділ Спорт

У традиційному Кубку учасника ХІХ Олімпійських ігор в Мехіко Анатолія Оніщука, започаткованого регіональним відділенням Національного олімпійського комітету України в 2012році , взяли участь 170 учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області. Захід відбувся в рамках відзначення 100-річчя кульової стрільби у Хмельницькому.

Фото ілюстративне
Розділ Бізнес

Від початку 2023 року в межах реалізації програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» загалом Державним центром зайнятості ухвалено позитивні рішення 174 заявникам Хмельниччини. Вони отримають від держави фінансову підтримку на започаткування або розширення свого бізнесу на загальну суму понад 38 млн гривень.

0
репостів
0
репостів