П'ятниця, 03 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині провели у засвіти військовослужбовця Кодана Олександра Васильовича
Розділ Події

Сьогодні провести військовослужбовця Кодана Олександра Васильовича в останню путь зійшлися усі небайдужі мешканці Білогірської громади. Разом з жителями нашого краю тужили й небеса, густо затягнуті хмарами.

На Шепетівшині урочисто зустрічали новонародженого синочка загиблого захисника
Розділ Події

Юрій Самковський свого часу служив оперуповноваженим. Згодом працював за кордоном. Та коли почалось повномасштабне вторгнення — без вагань повернувся до України і вступив до лав захисників. Загинув Герой за 2 місяці до народження довгоочікуваного синочка.

На Хмельниччині слідчі повідомили про підозру представнику столичного підприємства, який за «відкати» намагався організувати постачання військовим дешевих і неякісних продуктів. Підозрюваний висунув працівнику Хмельницького обласного ТЦК пропозицію системної «грошової винагороди» за прийом на склади дешевшої та менш якісної продукції, ніж того вимагає Каталог продуктів харчування для підрозділів Збройних сил України.

Сьогодні, близько 10.00 у бойовому зіткненні на Запорізькому напрямку в результаті бомбового удару загинув полковник Возний Володимир Миколайович, колишній керівник Хмельницького обласного ТЦК та СП. Про це повідомив голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

Сьогодні вранці до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на річці Горинь зник чоловік. Мешканець села Михнів Ізяславської територіальної громади, 1949 року народження пропав під час риболовлі на човні.

У Славутській громаді оголошено жалобу за загиблим воїном Стасюком Іваном
Розділ Події

І знову Славутська громада схиляється в жалобі. З глибоким сумом та болем містяни провели в останню дорогу відданого Захисника України Стасюка Івана Ігоровича. Відповідно до розпорядження міського голови від 3, 4, 5 листопада 2023 року на території Славутської міської територіальної громади оголошуються Днями жалоби.

Начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков вручив державні нагороди родинам загиблих військовослужбовців з Шепетівського району. Про це він повідомив у себе на сторінці.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули нагороди чемпіонату з легкої атлетики
Розділ Спорт

2 листопада в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2012 року народження і молодших. До участі у чемпіонаті було заявлено 10 команд з різних куточків Хмельниччини та гості з Вінниччини, загальною кількістю понад 130 учасників.

У Нетішині поліцейські повернули власнику викрадений телефон. Крадіжка сталась у жовтні цього року в одному з супермаркетів міста. Потерпілий проходив там стажування, а один з відвідувачів поцупив його гаджет.

Тіло 78-річної жительки Печивод, що на Шепетівщині, торік, 28 грудня, знайшла сусідка. Жінка лежала на підлозі у своєму будинку і не подавала ознак життя. Як згодом дізнаються судово-медичні експерти, її жорстоко побили та задушили. У вчиненні тяжкого злочину слідчі запідозрили 44-річного місцевого жителя, котрий останні півроку мешкав у пенсіонерки.

0
репостів
0
репостів