Вівторок, 14 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка

У Хмельницькому судили 32-річного працівника територіального центру комплектування за допомогу ухилянту. Влітку цього року посадовець за 4,5 тис. доларів мав допомогти військовозобов’язаному чоловікові отримати документи про непридатність до служби. За зловживання впливом його оштрафували на 85 тис. грн.

Славутська громада прощалась із загиблим захисником Сергієм Кузьмінчуком
Розділ Події

Сьогодні, 14 листопада, Славутській громаді довелося проводжати в останню земну дорогу та місця вічного спочинку великого сина України, справжнього Героя, нашого земляка Кузьмінчука Сергія Михайловича, який віддав своє життя, боронячи рідну країну від ворожих окупантів.

Фітофтора томатів та як з нею боротись
Розділ Інше

Бачити, як всі рослини в городі ростуть здоровими і красивими, є справжнім задоволенням для садівника. Проте, на жаль, не завжди все складається ідеально, і щороку городники стикаються з новими проблемами. Однією з таких проблем є фітофтороз, серйозне захворювання, яке вражає не тільки помідори, але й картоплю, баклажани та перець. Ця хвороба може швидко знищити дорослі рослини, іноді всього за кілька днів. Спори цього грибкового захворювання можуть переживати в ґрунті та поширюватися через вітер або краплини дощу. 

Для сил ППО Хмельниччини передали 35 позашляховиків для підсилення наших мобільних вогневих груп, які захищатимуть населення та інфраструктуру області від ворожих ракет та дронів. Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

У Шепетівці відбувся турнір з петанку серед дитячих дворових команд
Розділ Спорт

13 листопада Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено турнір з петанку серед дитячих дворових команд мікрорайону Шепетівської гімназії №4.

Мешканець Хмельниччини отримав 14 років ув’язнення за зґвалтування двох жінок. На першу потерпілу він напав на стадіоні біля школи, а за годину після цього – вчинив сексуальне насильство щодо 15-річної підлітки, яку помітив на ринку.

У ніч на 14 листопада 2023 року окупанти вкотре атакували Україну ударними дронами, балістичною та керованою авіаційною ракетами. Зокрема, на Хмельницьку область було спрямовано ударні БпЛА.

0
репостів
0
репостів