П'ятниця, 17 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині навіки попрощалася із спецпризначенцем Сачуком Віталієм
Розділ Події

Сьогодні Ямпільська громада Шепетівського району навіки попрощалася ще з одним Героєм – Сачуком Віталієм Петровичем, який до останнього подиху боронив українську землю від російського окупанта. Про це повідомили на сторінці Ямпільскої селищної ради.

Шепетівські рятувальники під звуки сирен відправили на заслужений відпочинок колегу-вогнеборця
Розділ Події

В останній робочий день, пожежний-рятувальник Володимир Гілевич під звуки сирен вивів пожежний автомобіль із гаража, а колеги облили його водою з пожежного рукава з голови до п’ят. Цю традицію проводів на заслужений відпочинок шанують у кожній пожежній частині. Адже люди, за цей час стали справжньою сім’єю.

Під керівництвом першого заступника Шепетівської РВА Богдана Маршука відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Шепетівській РДА щодо проведення відстрілу червоної лисиці для оцінки проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

На Хмельниччині суд призначив 15 років тюрми місцевому мешканцю, який щодня пробігав до 50 км, щоб шпигувати для російської ФСБ. Ворожий агент закріплював на руці телефон та вів приховану зйомку. Серед основних завдань чоловіка було інформувати ФСБ про дислокацію та рух військових.

У Шепетівській територіальній громаді відбувся IV етап Шкільних ігор
Розділ Спорт

16 листопада 2023 року на базі спортивного залу НВК№1 відбулися змагання з волейболу серед юнаків 7-9 класів. До участі у змаганнях було заявлено 8 команд які були поділені на дві групи. Кожна група за коловою системою зіграла по 6 турів.

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури судом прийнято рішення про повернення у комунальну власність 6 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі. Про це повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули нагороди чемпіонату з легкої атлетики
Розділ Спорт

16 листопада 2023 року в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2008 року народження і молодших. До участі у чемпіонаті було заявлено 10 команд з різних куточків Хмельниччини, загальною кількістю понад 100 учасників.

Надію обірвав тест ДНК: на Шепетівщині прощались із захисником Максимом Купріяновим
Розділ Події

Сьогодні, 17 листопада, скорботний день для жителів Нетішинської громади Шепетівського району. В останню дорогу провели воїна та вірного сина України Максима Купріянова. Про це повідомив відділ з організаційних питань Нетішинської міської ради.

17 листопада о 00:50 до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в с. Шатерники Шепетівського району, що на Хмельниччині. На місце події відразу спрямували чергові варти надзвичайників 18 Державної пожежно-рятувальної частини з м. Славута.

Студенти Шепетівської громади змагались у турнірі з настільного тенісу
Розділ Спорт

16 листопада відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено турнір з тенісу настільного серед юнаків та дівчат навчальних закладів Шепетівської міської територіальної громади. Змагання були приурочені до Дня студента.

0
репостів
0
репостів