Вівторок, 07 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
Плесенський народний аматорський театр "ПТАХ" поставив виставу «Мина Мазайло»
Розділ Культура

4 листопада у селі Плесна Шепетівської громади поціновувачі театрального мистецтва мали змогу переглянути невмирущу класику - виставу «Мина Мазайло». А заодно долучитись до благодійної акції на підтримку ЗСУ.

Фахівцями відділу державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено обстеження децентралізованого водопостачання (криниці громадського користування) у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення щодо питної води та питного водопостачання.

Вчора, 6 листопада, ізяславські вогнеборці ліквідовували пожежу господарчої споруди. Заграва на світанку розбудила майже усе село Путринці, що у Шепетівському районі.

Історія волонтерства Руслани Ребекевші-Дем’яненко розпочалася з перших днів повномасштабного вторгнення російських загарбників. Зуміла вона організувати команду однодумців, а згодом стала засновницею благодійного фонду «Неймовірні люди». І не дивно, адже її щире та добре серце випромінює стільки любові й енергії, що вистачить кожному, хто з нею спілкується.

Днями до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на території приватного домогосподарства в селі Припутні Ізяславської громади Шепетівського району в погріб провалилася корова. За вказаною адресою оперативно прибули рятувальники.

0
репостів
0
репостів