Середа, 29 листопада 2023 — Сайт міста Шепетівка
Полонська громада провела у засвіти старшого сержанта Олександра Галату
Розділ Події

Сьогодні Полонська громада провела в останню путь вірного Сина України, старшого сержанта - Олександра Дмитровича Галата 1993 р.н., який загинув 24 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання із стримування військової агресії російської федерації в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

У Славуті слідчі оголосили підозру 38-річному чоловікові, який вчиняв психологічне насильство над своєю матір'ю. Зловмисник систематично ображав 60-річну матір, з якою проживав. За скоєне йому може загрожувати до двох років позбавлення волі.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 33-річного жителя Шепетівського району в умисному вбивстві та умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу, що спричинило загибель людини (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 194 КК України). Його засуджено до 8 років позбавлення волі.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 55-річна жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 28 листопада, близько 09:45 години у селі Сивір Ізяславської громади Шепетівського району.

Завідувачем педіатричного відділення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» з 21 листопада 2023 року призначено лікаря-педіатра Бордіян Анжелу Петрівну. Про це повідомили на сайті медичного закладу.

«Довгий час не відкриває дверей до помешкання та не відповідає не телефонні дзвінки», - саме з таким повідомленням звернулася мешканка м. Шепетівка вчора, 28 листопада, до Служби порятунку. Тож, потрібна допомога у відімкнені дверей.

Вчора із 21-ї години 28-го листопада до опівночі російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків ударними БпЛА типу «Shahed» та керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини. Основний напрямок удару безпілотників – Хмельниччина, ракет – південь країни.

0
репостів
0
репостів