Четвер, 19 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині традиційно відбулись купання на Водохреща
Розділ Події

Сьогодні мешканці Шепетівки та району з нагоди свята Водохреща масово освячували воду та занурювались у крижані ополонки на водоймах. Ще цей день відомий як свято Богоявлення.

За результатами розгляду апеляційної скарги обласної прокуратури Хмельницьким апеляційним судом скасовано вирок Теофіпольського районного суду, яким 22-річного жителя Деражнянського району засуджено за вчинення ДТП до 5 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.

Шепетівська громада пропрощалась із воїном Кіндюком Артемом
Розділ Події

Сьогодні на площі перед міськвиконкомом Шепетівська громада прощалась з воїном Кіндюком Артемом. Захисник загинув 15 січня при виконанні бойового завдання.

За останні кілька днів на Шепетівщині шахраї виманили у потерпілих  більше 45 тисяч гривень. Поліцейські вкотре закликають громадян бути обачними.

До суду з позовом про відшкодування матеріальної шкоди звернувся Славутський РЕМ АТ «Хмельницькобленерго». Пояснив, що 16 січня 2021 року у м. Славуті водій легковика не впорався з керуванням та наїхав на електроопору. Вона, відповідно до технологій виготовлення, не підлягає ремонту. Тому РЕМ просив стягнути з водія 7223 гривні матеріальної шкоди, завданої ДТП.

0
репостів
0
репостів