Розділ Події

Шепетівська громада пропрощалась із воїном Кіндюком Артемом

Автор 19 січня 2023, 18:49

Сьогодні на площі перед міськвиконкомом Шепетівська громада прощалась з воїном Кіндюком Артемом. Захисник загинув 15 січня при виконанні бойового завдання.

Кіндюк Артем Миколайович народився 31 березня 2000 року в м. Шепетівка, йому виповнилося лише 22 роки.

У 2006 році пішов до 1 класу ЗОШ №6. З 5 класу перевівся до Пліщинської ЗОШ. Під час навчання брав активну участь у спортивному житті школи, відвідував секцію боксу, був учасником команди Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл Джура». Артем був талановитим, артистичним і брав активну участь у заходах, що проводились у сільському будинку культури.

Після закінчення школи у 2017 році твердо вирішив стати військовим. З липня 2017 року по червень 2021 року навчався у національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові, на факультеті бойового застосування військ, за спеціалізацією “Управління діями механізованих підрозділів”.

20 липня 2017 року через Шепетівський РВК м. Шепетівка був призначений на військову службу у Збройні Сили України. Після закінчення навчання Артем проходив військову службу на офіцерських посадах у м. Київ.

Рідні друзі та колеги згадують Артема як цілеспрямовану, чесну і добру людину. Маючи величезне серце, наповнене любов’ю до своїх близьких і батьківщини, Артем залишив незабутній слід в думках кожного, кому пощастило його знати.

З початку повномасштабної війни юнак, не вагаючись, став на захист України. Він завжди був спокійним та впевненим, знав куди йде, знаходив слова, щоб заспокоїти й підбадьорити. Побратими згадують: «сміливий і рішучий козак, справжній українець».

Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів