Розділ Події

На Шепетівщині традиційно відбулись купання на Водохреща

Сьогодні мешканці Шепетівки та району з нагоди свята Водохреща масово освячували воду та занурювались у крижані ополонки на водоймах. Ще цей день відомий як свято Богоявлення.

На відміну від попередніх років, сьогодні на берегах водойм Шепетівщини було не так людно. Повномасштабне вторгнення окупантів на територію України вносить корективи в усталені звичаї святкування.

Жителів Ізяславської громади взагалі повідомили, що на водних об'єктах не функціонуватимуть спеціальні локації для занурення, поліцейські та рятувальники не здійснювали на цих місцях чергування.

У Шепетівці поліцейські таки долучились до забезпечення безпеки громадян під час традиційних купань. Щоб запобігти нещасним випадкам та у разі необхідності надати допомогу, правоохоронці спільно з рятувальниками чергували біля купелей міста та району.

Нетішинці мали нагоду зануритися у крижану воду за сприяння комісії з культурно-масової роботи ППО ХАЕС. Місце для купання облаштували на озері поблизу навчально-тренувального центру. За дотриманням правил техніки безпеки стежили рятувальники 3 ДПРЗ.

Останнє редагування 19 січня 2023, 21:06

Відео

0
репостів
0
репостів