Розділ Суспільство

Громади Шепетівщини долучились до відбудови Миколаєва

Автор 20 серпня 2022, 20:29

Кілька днів тому Судилківська та Грицівська громади отримали листи-звернення від міського голови міста Миколаєва з проханням допомогти будівельними матеріалами для відновлення інфраструктури міста та житла містян. Усім відомо, що місто півдня нашої країни постійно потерпає від бомбардувань та обстрілів рашистів.

У своєму зверненні очільник Миколаєва звернувся з проханням про гуманітарну допомогу у вигляді будматеріалів, плівки, плит, саморізів та інших предметів, необхідних для відновлення важливих об‘єктів інфраструктури міста та житла містян.

18 серпня Судилківська громада придбала та відправила плити ОСБ.

Усією громадою щиро вболіваємо за долю Миколаєва і його мешканців, молимося за Перемогу над ворогом, молимося за мир в Україні.

До збору необхідних матеріалів долучились також працівники Грицівської селищної ради, старостатів, освітніх закладів, закладів культури, комунальних закладів ІРЦ та ЦНСП, а також пересічні жителі.

18 серпня було відправлено зібрані будівельні матеріали в місто Миколаїв: монтажну пінку, плівку, саморізи, цвяхи, водоемульсію, фарбу, щітки та ін.

Чужої біди не буває. Не будьмо байдужими! Разом ми сила!

0
репостів
0
репостів