П'ятниця, 12 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині слідчий освідчився коханій-поліцейській прямо під час несення служби. Про романтичну подію повідомили на сторінці Шепетівського районного управління поліції.

Із війська захисник з Шепетівщини потрапив у пологовий будинок, та ще й на партнерські пологи. Тато військовослужбовець приїхав у відпустку на час народження донечки. Про це розповіли у Славутській міській лікарні.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) зібрало і систематизувало інформацію щодо організації діяльності військово-лікарських комісій (ВЛК) для проведення комплексного дослідження корупційних ризиків. Результати аналізу отриманої інформації від 23 обласних та столичного міського “військкоматів” оформили та оприлюднили напередодні у вигляді інфографіки. Як свідчать дані, Хмельниччина – одна із областей, де найменше непридатних до служби у війську.

На Хмельниччині поліцейські виявили чоловіка, який 9 років перебував у розшуку Поліція Херсонської області за вчинення ДТП із загиблим. Розшукали зловмисника сьогодні, 12 січня, в одному із сіл Білогірської тергромади Шепетівського району.

Романтик зі сталевим характером: в останню земну дорогу провели Романа Ряжських
Розділ Події

Сьогодні на центральній площі міста шепетівчани зустрічали свого захисника, який «на щиті» повернувся до рідної оселі.

Поліцейські попереджають: аферисти у різних соціальних мережах та месенджерах розповсюджують фейкові пропозиції соціальних виплат. Громадяни вірять таким оголошенням, вказують свої персональні дані, що дає можливість шахраям отримати доступ до їхніх заощаджень.

Нетішинська громада віддала останню шану солдату Володимиру Відруку
Розділ Події

Сьогодні, 12 січня, Нетішинська громада віддала останню шану Герою, 28-річному нетішинцю, солдату Володимиру Відруку, навіднику аеромобільного відділення аеромобільного батальйону в/ч А4350.

У Славуті відбувся благодійний захід на підтримку Збройних Сил України
Розділ Культура

У Славутській міській територіальній громаді Шепетівського району постійно відбуваються благодійні заходи на підтримку ЗСУ, адже нині кожен – хтось на фронті, а хтось в тилу, – повинен працювати задля спільної Перемоги. Тож, вчора, 11 січня, у міському Палаці культури відбувся благодійний захід, організований Славутським Будинком дитячої творчості «Грінч – викрадач різдвяної зірки» за мотивами відомої новорічної стрічки.

З вересня 2023 року на теренах Хмельниччини запровадили пілотний проєкт із забезпечення прозорих іспитів. Кандидати у водії отримали можливість онлайн оформити талон попереднього запису на практичний іспит через функціонал е-запис. Однак разом з тим мешканців Шепетівщини позбавили можливості здавати іспити в районному центрі.

Штраф у понад 40 тисяч гривень та позбавлення права кермування на 7 років загрожує нетішинцю, який вдруге за рік сів за кермо у стані сп’яніння. У квітні 2023-го патрульні вже документували 39-річного жителя м. Нетішин за нетверезе кермування. Проте чоловік не зробив висновків з цього негативного досвіду і продовжив порушувати закон.

0
репостів
0
репостів