П'ятниця, 26 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині прощалися зі штурмовиком Юрієм Дмитруком
Розділ Події

Цими днями Ізяславська громада проводжала ще одного Воїна Світла останньою земною дорогою. Ангельська душа 37-річного старшого стрільця взводу охорони батальйону логістики аеромобільної роти аеромобільного батальйону Юрка Дмитрука знайде вічний спокій і стане на варту благословенного Небесного воїнства.

У будинку культури шепетівчанам презентували комедійну виставу "Усі миші люблять сир…"
Розділ Культура

Днями у Шепетівському міському будинку культури театральна студія “Дивовижні” під керівництвом Любов Манійчук презентувала свою виставу "Усі миші люблять сир…" перед школярами міста.

У психоневрологічному інтернаті у селі Кривчик біля Кам’янця-Подільського на Хмельниччині виявили історичну таблицю з арабською вяззю. Її знайшли під численними набілами штукатурки у туалеті, що раніше був верандою палацу Крупенських. Вчені її розшифрували і попередньо датують початком XVIII ст. За їхніми припущеннями, таблицю перенесли з Хотинської фортеці. Попереду – вивчення і розшифрування ще однієї плити.

Контррозвідники СБУ заблокували на Хмельниччині механізм переправлення ухилянтів через державний кордон. За даними слідства, до організації злочину причетний 26-річний «барбер» з Хмельницького.

25 січня відбулось чергове засідання сесії Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль. Депутати розглянули 50 питань порядку денного. Про це повідомила пресслужба органу самоврядування.

Різні звірі потрапляють до фотопасток, які розташовані у лісах Подільського лісового офісу. Цього місяця лісівникам вдалося зафіксувати декілька видів тварин.

Ввечері 25 січня до поліції звернулася схвильована бабуся, мешканка одного із сіл Білогірської громади Шепетівського району, та повідомила, що її онук не повернувся зі школи.

На Хмельницькій АЕС почнуть будувати одразу 4 нових ядерних реактори вже цьогоріч
Розділ Бізнес

Україна розраховує розпочати будівництво чотирьох нових атомних енергоблоків на Хмельницькій АЕС цього літа або восени, щоб компенсувати втрату енергетичних потужностей через війну з Росією. Про це розповів міністр енергетики Герман Галущенко в інтерв'ю агентству Reuters.

0
репостів
0
репостів