Понеділок, 22 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівському районі вже 11-ий раз виставили на аукціон спиртзавод
Розділ Бізнес

25 січня Фонд держмайна вчергове запрошує взяти участь у приватизаційному аукціоні Ганнопільського спиртзаводу, що у Шепетівському районі. Про це повідомляє пресслужба фонду. 

До Дня Соборності України Освітній центр Парламенту провів спеціальний онлайн-урок, скерований на увиразнення надважливості цієї події у сучасних умовах та ролі Верховної Ради України у підтриманні неподільності та єдності держави.

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно колишнього правоохоронця та діючого адвоката за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України та шахрайства (ч. 3 ст. 332, ч. 3 ст. 190 КК України). Правоохоронця також судитимуть за підроблення офіційних документів (ч. 3 ст. 358 КК України).

Делегації з трьох областей на Хмельниччині відзначали День Соборності України
Розділ Події

Понад сто років тому возз’єднались століттями відірвані одна від одної частини єдиної України. Акт Злуки, проголошений 105 років тому – 22 січня 1919 року на Софійському майдані в Києві, став виявом прагнення українців до єднання, бажання спільно будувати соборну, незалежну країну. І сьогодні ми всі знову ведемо боротьбу, щоб бути разом. Але український народ обов’язково вистоїть, обов’язково переможе.

У Полонській громаді попрощались із воїном Горобцем Віктором: оголошено День жалоби
Розділ Події

Полонська громада зустріла на щиті свого захисника Горобця Віктора Васильовича. 22 січня 2024 року було оголошено в місті Днем жалоби.

Під час Другої світової війни нацистами село Білотин нинішнього Шепетівського району було спалено нацистами 22 січня 1944 року. Відтак сьогодні у День пам’яті публікуємо спогади жительки села Черепеніної Ірини Яківни.

Сьогодні українці почали отримувати повідомлення нібито від ДСНС щодо плану евакуації мешканців. Державна служба України з надзвичайних ситуацій оголосила, що це фейк і закликала не переходити за сумнівними посиланнями та не ділитися особистими даними. 

У Шепетівці в День Соборності України поклали квіти до пам’ятника Кобзарю
Розділ Події

22 січня, з нагоди відзначення Дня Соборності України, на центральній площі міста за участі керівництва громади, освітян, працівників виконавчого комітету та містян відбувся мітинг та покладання квітів до погруддя Кобзаря, який і сьогодні запалює серця українців на боротьбу за вільну, соборну і європейську Україну.

На Шепетівщині поліцейські оперативно затримали групу зловмисників, які вчинили розбій і пограбування. Подія сталась цими вихідними у м. Нетішин. Усіх трьох фігурантів поліцейські затримали. Їм вже оголосили підозри за трьома статтями Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів