Субота, 20 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 20 січня відзначається День пам'яті захисників Донецького аеропорту, Героїв, які написали важливу сторінку в історії боротьби за нашу Незалежність. Цей подвиг українських воїнів продемонстрував усьому світові відвагу, мужність та незламність українців. Навіки в нашій пам’яті закарбувалися слова: «Кіборги вистояли, не встояв бетон».

У Хмельницькому поліцейські оперативно розшукали грабіжника, який викрав скриньку з донатами на ЗСУ. Співробітники поліції охорони затримали зловмисника неподалік місця скоєння злочину. Слідчі Хмельницького районного управління поліції вже оголосили йому підозру у вчиненні грабежу.

Апеляційний суд залишив без змін рішення Ізяславського районного суду про відмову у задоволенні позову Сахновецької сільської ради про позбавлення матері батьківських прав щодо її восьми дітей. Про це повідомили на сторінці органу правосуддя.

У ніч на 20 січня 2024 року окупанти атакували 7-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” з району Приморсько-Ахтарськ – рф. та трьома зенітними керованими ракетами С-300 з тимчасово окупованої території Луганської області по Донеччині.

0
репостів
0
репостів