Субота, 06 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Кожного року з настанням холодів терени нашої громади прикрашають не тільки прибрані інеєм сосни та ялини, вкриті білою м’якою ковдрою клумби, газони, заковані у кригу водойми, а й білосніжні граціозні птахи — лебеді. Ми до них звикли, вони майже наші, дарма, що більшість проводять у цьому краї лише незначну частинку свого життя…

У Білокриниччі попрощалися із старшим матросом Кіндером Олександром Валерійовичем
Розділ Події

6 січня 2024 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника рідної землі, старшого оператора протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки однієї з військових частин, старшого матроса Кіндера Олександра Валерійовича.

Протягом доби з 5 на 6 січня оперативно-рятувальні підрозділи надзвичайників області здійснили 66 виїздів, з них 6 – на пожежі. Три пожежі сталось на території Шепетівського району.

5 січня сапери ДСНС Хмельниччини вилучили та знищили один артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни. Даний вибухонебезпечний предмет було виявлено напередодні в м. Шепетівка.

На Шепетівщині шахраї ошукали 76-річну пенсіонерку – правоохоронці встановлюють усі обставини події. Зловмисники, використовуючи схему "Ваш родич у біді", виманили у потерпілої більше 13 тисяч гривень.

0
репостів
0
репостів