Понеділок, 08 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні вранці, 8 січня, окупанти вчергове атакувала Україну ракетами. Зокрема на Хмельниччин пролунало чимало вибухів. Перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін надвечір повідомив нову інформацію щодо кількості збитих ракет та постраждалих.

У шепетівському музеї на канікулах дітям влаштували Українські вечорниці
Розділ Культура

Канікули  - це чудовий час, аби відвідати музей. В період зимових свят у Музеї пропаганди традиційно багато було театралізованих свят, вечорниць, колядок та інших цікавих традицій наших предків, які ми зберігаємо та відтворюємо.

Працівники виконавчого комітету Шепетівської міської ради задонатили колективом 180 000 грн на закупівлю комплектуючих для FPV дронів. Про це розповів шепетівський міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці.

У Шепетівці слідчі оголосили підозру у вчиненні хуліганських дій 26-річному місцевому жителю з кримінальним минулим. Зловмисник погрожував потерпілому предметом, схожим на пістолет.

У Ізяславі проводжали у засвіти захисників Шалашова Віталія та Марущака Сергія
Розділ Події

Минулого тижня мешканці Ізяслава проводжали в останню путь двох своїх хранителів – козаків вже новітньої доби. Про церемонії прощання розповіли на сторінці ізяславської міської ради.

Минулої доби у Шепетівському районі правоохоронці зафіксували два випадки шахрайства. Потерпілі втрапили у класичні афери з продажем авто та пропозицією швидкого заробітку.

Крилаті ракети повітряного базування типу Х-101/Х-555, які атакували Хмельниччину сьогодні вранці завдали непоправної шкоди - загинули двоє людей. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА.

Сьогодні вранці, 8 січня, рф вчергове атакувала Україну ракетами. Зокрема, жителі Хмельниччини прокинулися від ударів ворога, пролунало щонайменше 6 вибухів. Про це повідомляє Хмельницька ОВА.

0
репостів
0
репостів