Середа, 31 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

За процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку за фактами крадіжки та привласнення офіційного документа (ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 357 КК України).

За його плечима 10 років сумлінної військової служби: у засвіти провели Гедзюка Павла Петровича
Розділ Події

Сьогодні у Славутській громаді провели в останню земну дорогу справжнього Героя, захисника України, свого земляка – Гедзюка Павла Петровича. Про це повідомили у пресслужбі Славутського МВК.

Суддя Славутського міськрайонного суду 18 січня оштрафував на 51 гривню безробітну, яка лаялася зі старостою за гроші, що отримали постраждалі від російських обстрілів. Про це ми дізналися з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Поліція застерігає від шахрайства з виплатами грошової допомоги. Зловмисники виманюють гроші у громадян під виглядом надання державних виплат. Майже щоденно поліцейські реєструють звернення громадян з цього приводу.

Загребельний Дмитро другий праворуч
Розділ Спорт

Вихованець Нетішинської КДЮСШ Дмитрій Загребельний став бронзовим призером Європейського кадетського циклу, який проходив у Бухаресті (Румунія). Про це повідомили на сторінці Хмельницької АЕС.

26 січня  Уряд прийняв розроблену Мінсоцполітики постанову про продовження виплат на проживання для ВПО. Виплату допомоги всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, автоматично буде продовжено до 1 березня (без додаткового звернення).

Протягом 30 січня на території Хмельницької області зареєстровано три пожежі. На жаль одна з них на території Шепетівського району принесла невтішну звістку.

Відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з важкої атлетики провели у день народження тренера
Розділ Спорт

У спортивній школі громади є гарна традиція – проводити змагання у день народження тренера-викладача. 28 січня 2024 року тренер-викладач з важкої атлетики Володимир Медведь відзначав свій 78-й рік народження, і саме йому був присвячений Відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з важкої атлетики серед юнаків та дівчат.

На 4-му тижні 2024 року, з 22 до 28 січня, у Хмельницькій області зафіксовано 10604 випадки захворювання на грип, ГРВІ та COVID-19. Про це поінформував генеральний директор ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», головний державний санітарний лікар Хмельницької області Микола Габрикевич.

0
репостів
0
репостів