Четвер, 04 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Перша парафія Грицівської громади поповнила ряди ПЦУ
Розділ Події

Ще одна громада Шепетівського району приєдналася до Православної Церкви України. Про це повідомив Благочинний Шепетівського округу у Хмельницькій Єпархії ПЦУ Василь Павлюк.

На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіка за незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Правоохоронці вилучили у правопорушника автомат, понад 700 патронів, гранату та саморобний вибуховий пристрій. Наразі походження вилучених предметів встановлюється.

Шепетівська лікарня продовжує розвиватися та розширювати можливості для надання якісної медичної допомоги пацієнтам. Відтепер на базі КНП “Шепетівка багатопрофільна лікарня” з’явилася можливість найсучаснішого лікування епітеліально – куприкових ходів.

Леонід Ткаченко
Розділ Спорт

У віці 70 років помер відомий футболіст і тренер, колишній наставник «Темпа», «Металіста» та збірної України, а також цілої низки російських команд Леонід Ткаченко. Про це повідомив його колишній футбольний клуб «Балтика».

Спецкран вантажопідйомністю 50 тонн вже доправлений на майданчик ХАЕС
Розділ Бізнес

Спецкран, який працюватиме на добудові енергоблоків №№ 3,4 ХАЕС вже доправлений на майданчик. За його допомогою також демонтуватимуть тимчасові конструкції 3-го енергоблоку та зніматимуть зовнішні стінові панелі турбінного відділення.

Сьогодні, о 3-й ночі до рятувальників зателефонували люди та повідомили, що в селищі Понінка Шепетівського району спалахнув легковик Volkswagen Pasat. Про деталі надзвичайної події розповіли у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області.

Уже вдруге Олександра Котлярова зустрічає Новий рік далеко від рідного міста. Її життя вкрай змінилося, як і в усіх вимушених переселенців. Однак відчай та зневіра не скорили жінку. Попри щоденні сімейні клопоти Олександра знаходить час, аби зробити внесок у спільну справу — наближення Перемоги.

У ніч на 4 січня 2024 року ворог атакував двома ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку. Також окупанти ударили трьома зенітними керованими ракетами по Харківщині та Донеччині.

0
репостів
0
репостів