Вівторок, 16 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Після неодноразових контузій він завжди повертався в стрій: Шепетівка прощалася з Олегом Даниленком
Розділ Події

У Шепетівці провели в останню земну дорогу старшого солдата Даниленка Олега Сергійовича, старшого оператора розвідувального відділення розвідувального взводу, який до останнього боронив Батьківщину від ворога та віддав життя за кожного з нас.

Рятувальники Білогір’я сьогодні, 16 січня, визволяли зі снігового замету карету швидкої допомоги, яка прямувала на виклик до пацієнтки в одне з сіл Шепетівського району. Проте сніг та ускладнений рух на сільських дорогах стали на заваді – не змогли доїхати.

16 січня Верховна Рада ухвалила законопроєкт №10062 "Про внесення змін до деяких законів щодо удосконалення порядку обробки та використання даних в державних реєстрах для військового обліку та набуття статусу ветерана війни під час дії воєнного стану". Про це повідомив нардеп від "Голосу" Ярослав Железняк.

На території Клубівського старостинського округу Ізяславської громади, що на Шепетівщині, знайшли прихисток на зиму сотні лебедів. Вони щороку оселяються на річці Горинь.

Відтепер спілкуватися з медичними реєстраторами Шепетівської багатопрофільної лікарні стало доступніше та зручніше. Про це повідомили на сторінці медичного закладу.

0
репостів
0
репостів