Середа, 24 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 27-річного жителя м. Красилів за фактом шахрайства (ч. 2 ст. 190 КК України).

Квітень 2023 року став ключовим місяцем для визначення релігійних громад Хмельниччини щодо переходу до ПЦУ. Однак невирішеним лишалось питання власності. Журналісти ГО "ЖАР" надіслали запити у 60 громад Хмельниччини з однаковим проханням надати інформацію: коли й для яких парафій УПЦ МП рішеннями сесій погоджували дозволи на постійне землекористування.

У Хмельницькій області наразі не зафіксовано випадків нового субваріанту штаму коронавірусу "Омікрон" - JN.1 "Дженні". Про це повідомив під час пресбрифінгу генеральний директор Хмельницький ОЦКПХ, головний державний санітарний лікар Хмельницької області Микола Габрикевич.

Якісна та своєчасна діагностика в медичному закладі є запорукою успішного і ефективного лікування. У 2023 році матеріально-технічна база КНП НМР «СМСЧ м.Нетішин» поповнилася преміальною цифровою рентгенівською системою GXR-52SD виробництва компанії DRGEM (Південна Корея).

Старосамбірський районний суд Львівщини виніс вирок підприємцю родом з Шепетівщини, який пропонував прикордонникам 100 доларів хабара, щоб виїхати за кордон. Суд призначив чоловікові 17 тис. грн штрафу.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний під виглядом гуманітарної допомоги завозив товари військового призначення, інші речі першої необхідності й транспортні засоби з нульовим розмитненням, але замість відправки на фронт — продав.

Юні шепетівчани взяли участь у відкритому Чемпіонаті Нетішинської КДЮСШ з футболу
Розділ Спорт

18 січня 2024 року команда Шепетівської КДЮСШ взяла участь у відкритому Чемпіонаті Нетішинської КДЮСШ з футболу серед юнаків 2010 року народження та молодші, де змагались 9 команд з Хмельницької та Рівненської областей.

Жителька Шепетівки позивалася до місцевого теплопостачального підприємства, яке відмовилося відновлювати подачу тепла до її квартири. Просила суд зобов’язати комунальне підприємство під’єднати її житло до системи централізованого теплопостачання.

0
репостів
0
репостів