П'ятниця, 05 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Судилківська громала отримала трагічні новини з фронту: стало відомо, що 27 грудня 2023 року у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Білокриниччя, Кіндер Олександр Валерійович, 1989 року народження.

У Полонному слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалась 61-річна жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 4 січня, близько 19:25 години по вулиці Академіка Герасимчука.

Сьогодні, 5 січня, скорботний день для жителів Нетішинської громади. Воїн-Захисник Геннадій Вакрін назавжди повернувся додому. На щиті…

За даними спостережень метеостанцій області на Хмельниччині знову зафіксовані температурні рекорди. Про це повідомили на сторінці Хмельницького обласного центру з гідрометеорології.

Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області на узбережжі річки Дністер, с. Гордівці Рукшинської територіальної громади Дністровського району Чернівецької області було зареєстровано падіж лебедів. При дослідженні відібраних проб біоматеріалу в Випробувальному центрі Вінницької регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 23.12.2023 року встановлено діагноз на грип птиці.

У ніч на 5 січня 2023 року ворог атакував ударними БпЛА типу «Shahed». Атака тривала двома хвилями з району Примосько-Ахтарськ – рф та мис Чауда – Крим. Усього зафіксовано пуски 29 ударних БплА «Shahed-136/131».

На Шепетівщині чоловік побив дружину через ревнощі. За скоєне кривднику загрожує три роки ув'язнення. Йому вже оголосили підозру.

0
репостів
0
репостів