Вівторок, 23 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відбувся концерт фіналіста проекту Х-фактор Діми Волканова
Розділ Культура

21 січня у Центрі культури і дозвілля Білогірської селищної ради відбувся концерт сучасного співака, фіналіста проекту Х-фактор, поета та композитора Діми Волканова. Для білогірчан прозвучали пісні з програми «Намалюю».

Служба безпеки попередила про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Вона здійснюється із великої кількості електронних скриньок, які перед тим були зламані російськими хакерами.

Парафіяни сіл Мала Шкарівка та Москвитянівка Шепетівського благочинного округу зібрались сьогодні у приміщенні місцевої колишньої школи, щоб виявити свою чітку позицію єдності, патріотизму та національної свідомості і приєднатися до Православної Церкви України. Про це повідомив Благочинний Шепетівського округу у Хмельницькій Єпархії ПЦУ Василь Павлюк.

У Судилкові прощались із воїном Шевчуком Анатолієм Васильовичем
Розділ Події

Судилківська громада у жалобі: 23 січня 2024 року у громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника рідної землі, солдата, водія гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 2 гірсько-штурмової роти однієї з військових частин Шевчука Анатолія Васильовича.

Задля оптимізації процесів, поліпшення рівня керованості підрозділів, удосконалення послуг, що надаються Товариством – в АТ «Хмельницькобленерго» здійснено об’єднання районів електромереж. Тепер їх буде лише шість на область. Про це повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю енергопостачальника.

Сьогодні, 23 січня, начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков спільно з міський головою Олександром Супрунюком і начальником Нетішинської міської військової адміністрації Григорієм Олендрою вручили державні нагороди (посмертно) близьким загиблих воїнів з Нетішина.

Щорічна традиція: на Шепетівщині зустрілись представники Білогірської та Шумської громади
Розділ Події

За хорошою традицією, учора, на кордоні Хмельницької та Тернопільської областей, між селами Ходаки Кременецького району та Зіньки Шепетівського району, зустрілися представники Білогірської та Шумської громади. Таким чином щороку відзначається День Соборності України, 105-ї річниці проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР.

Розпорядженням міського голови Олександра Супрунюка від 23 до 26 січня (включно) переведено на дистанційну форму навчання учнів 2-11 класів закладів загальної середньої освіти (академічний ліцей, гімназії «Ерудит», «Енергія», «Гармонія», «Патріот») та вихованців закладів позашкільної освіти( Будинок дитячої творчості, клуб «Юний технік», «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді»), МШ «Нетішинська художня школа».

0
репостів
0
репостів