Середа, 03 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

24 листопада 2023 року о 18 год у Славуті неповнолітній пошкодив вхідні двері сховища чим завдав матеріальної шкоди на суму 14 000 грн. Про це стало відомо із рішення Славутського міськрайонного суду Хмельницької області.

На кордоні з Польщею прикордонники викрили 57-річну жительку Черкаської області, яка сприяла чоловіку призовного віку незаконно виїхати за кордон. Для реалізації незаконного трансферу жінка та 44-річний хмельничанин уклали шлюб.

Гімназія № 5 в Шепетівці має спеціальні та інклюзивні класи. 22% учнів тут – з особливими освітніми потребами, а 80% – мають статус соціально незахищених. Укрпошта та KSE Foundation обладнали для них укриття – воно стало вже п’ятим, яке команди завершили у межах співпраці. Загалом вдалось повернути за парти 1 600 школярів.

У межах ініціативи Глави держави щодо забезпечення житлом військовослужбовців – Героїв України Президент Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям України та членам родин полеглих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно. Вручення відбулося в Маріїнському палаці в Києві.

КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» отримала новий апарат для діагностики та лікування зору, який запрацював в офтальмологічному кабінеті № 46 консультативно-діагностичної поліклініки.

Наприкінці року Славутський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним головного бухгалтера Андрія Волошина у крадіжці 314 тисяч гривень з державного бюджету. Чоловік працював на держпідприємстві «Славутський лісгосп», що на Хмельниччині. Наразі він втік за кордон і не повернув завдані Україні збитки.

На Шепетівщині рятувальники деблокували водія з понівеченого авто
Розділ Події

Вчора, 2 січня об 11:40 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що між селищем Понінка та селом Залісся сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика Kia Sorento.

У Шепетівці слідчі оголосили підозру крадію, якого затримала охорона гіпермаркету на місці злочину. З'ясувалось, що раніше зловмисник виніс з цього ж магазину водонагрівач та віскі, не розрахувавшись за товар.

У Шепетівській КДЮСШ відбувся майстер-клас з бойового самбо
Розділ Спорт

Напередодні Нового року за ініціативи тренерів викладачів Олега Рудіча та Дмитра Рудіча у Шепетівській КДЮСШ відбувся майстер-клас з бойового самбо. Під час заходу вихованцям були продемонстровані базові елементи бойового самбо, основні види ударів та вправи з комплексної фізичної підготовки.

0
репостів
0
репостів