Середа, 10 січня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На профілактичному обліку поліції Шепетівщини за вчинення домашнього насильства перебуває близько 700 кривдників. Впродовж 2023 року правоохоронці Шепетівського району зафіксували майже 1300 фактів вчинення фізичного, економічного та психологічного насильства.

За станом здоров’я міг не воювати, однак не міг стояти осторонь: у Нетішині провели у засвіти Дмитра Олексюка
Розділ Події

Сьогодні, 10 січня, Нетішинська громада у скорботі. Пекучий біль ятрить згорьовані серця. Морозного зимового дня над Нетішином знову лунала журлива «Пливе кача»… В останню дорогу проводили земляка, вірного сина, молодого Воїна-Захисника Дмитра Олексюка, навідника кулеметного відділення стрілецького батальйону в/ч А1008.

У Шепетівці відбулась нарада щодо додаткових невідкладних заходів мобілізації на території району
Розділ Події

Голова Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков вчергове провів нараду щодо проведення додаткових невідкладних заходів мобілізації на території району. Про це повідомили на сторінці РВА.

У реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні у важкому стані перебуває 48-річний чоловік, у якого грип спровокував важкі ускладнення – ураження головного мозку і двобічну пневмонію. Пацієнт без свідомості, лікарі борються за його життя.

Масштабна ДТП сталась на Львівщині, внаслідок якої шестеро людей травмувалося, поліцейські встановлюють обставини. Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 січня близько 11.30 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Чишки.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури Хмельницької області повідомлено додаткову підозру завідувачу відділення однієї з лікарень регіону за фактом легалізації майна, одержаного злочинним шляхом (ч.ч. 1, 2 ст. 209 КК України).
Раніше йому інкримінувалося одержання неправомірної вигоди та зловживання впливом (ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 369- 2 КК України).

Колишній поліціянт із Шепетівки почав все з нуля і досяг успіху у IT попри війну та пандемію
Розділ Бізнес

«Я нікому нічого не платив, всю доступну інформацію можна знайти й самотужки». Історія колишнього поліціянта, який почав все з нуля і досяг успіху у QA попри війну і пандемію.

Вже втомилися рахувати: шепетівський кінотеатр вчергове виставили на аукціон
Розділ Бізнес

У Шепетівці вчергове виставили на продаж приміщення колишнього кінотеатру та центру культури. Про це ми дізнались зі сторінки аукціону в Prozorro.

Поліцейські нагадують прості правила безпечного шопінгу, які допоможуть вберегтися від шахраїв. Днями до поліції Шепетівського району звернулось двоє потерпілих від "онлайн-продавців", які сумарно втратили більше 360 тисяч гривень. 

0
репостів
0
репостів