Середа, 05 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Днями мешканка Шепетівки поширила у соцмережі допис, в якому скаржилась на водія місцевого таксі. Зі слів жінки, він під час надання послуг з перевезення пасажирки слухав російські пісні та не реагував на її зауваження щодо контенту мовою окупанта.

У місті Славута поліцейські розкрили серію крадіжок велосипедів. Крадієм виявився 38-річний житель сусіднього міста. На його рахунку більше десятка злочинів. Частину викраденого майна у зловмисника вилучили та повернули законним власникам.

Юні танцюристи з Ізяславської громади підкорили серця гречан
Розділ Культура

Нещодавно зразковий ансамбль народного танцю «Барвограй» взяв участь у Міжнародному творчому фестивалі під назвою «KARAISKAKEIA» (Греція), присвяченомуй Георгію Караіскакісу, який був визначним героєм Грецької революції 1821 року. Барвограйці представляли на цьому фестивалі не лише Ізяславщину, а й Україну. Ізяславчани були наймолодшими за віком серед усіх учасників заходу, та все ж встигли потоваришувати із «колегами по цеху» із Сербії, Болгарії, Таїланду.

Подія сталась у Полонській громаді. Пенсіонера знайшов та повернув додому цілим і неушкодженим поліцейський офіцер громади Понінківської ТГ Андрій Огойко.

Поліція застерігає: шахраї продовжують "полювати" на довірливих громадян. Днями інтернет-аферисти ошукали двох жителів міст Полонне та Славута на загальну суму майже 20 тисяч гривень.

Зі зростанням температури повітря, споживання в енергосистемі у вечірні години вчора збільшилося на 9% у порівнянні з аналогічним періодом у будні дні минулого тижня. Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

На Шепетівщині організували вуличний концерт на підтримку захисника
Розділ Культура

Сьогодні, 5 липня 2023 року на ринковій площі селища Понінка Шепетівського району відбувся благодій концерт на підтримку Шкабари Сергія. Про це розповідають на сторінці громади.

На Шепетівщині до семи років позбавлення волі засудили чоловіка, який ледь не до смерті побив свого товариша. Нагадаємо, подія відбулась у вересні минулого року в м. Шепетівка.

Служба безпеки повідомила про підозру уродженцю Хмельниччини Миколі Польному, який зрадив присязі і добровільно перейшов на службу до ворога.

У Шепетівському районному управлінні поліції вшанували кращих поліцейських з нагоди професійного свята. На заходах були присутні голова Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков, заступник міського голови Віталій Янушевський, керівник окружної прокуратури Роман Олійник, очільники силових структур та відомств району.

0
репостів
0
репостів