Розділ Суспільство

У Шепетівці вшанували кращих поліцейських з нагоди професійного свята

Автор 05 липня 2023, 12:31

У Шепетівському районному управлінні поліції вшанували кращих поліцейських з нагоди професійного свята. На заходах були присутні голова Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков, заступник міського голови Віталій Янушевський, керівник окружної прокуратури Роман Олійник, очільники силових структур та відомств району.

- Дякую кожному поліцейському за професіоналізм, вірність Присязі, мужність та відданість своїй справі. Саме завдяки вам громадяни почувають себе у безпеці, - зазначив очільник поліції Шепетівщини полковник поліції Анатолій Чубенко, - правоохоронці з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну пліч-о-пліч з військовими стоять на захисті територіальної цілісності та суверенітету країни. Пишаємось нашими колегами, які наразі виконують свої службові обов'язки в зоні активних бойових дій.

Керівники силових відомств подякували колегам за співпрацю у боротьбі ворогом, забезпечення безпеки та порядку громадян.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий рівень професійної майстерності, відданість справі та з нагоди Дня Національної поліції кращих працівників поліції було відзначено грамотами та пам'ятними подарунками.

День Національної поліції Українив відзначається щорічно 4 липня згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97. До 2018 року зазначене свято відзначалося 4 серпня — у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію».

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів