Отримав вирок чоловік, який через ревнощі зломав ребра співчарочнику

Автор 05 липня 2023, 12:38

На Шепетівщині до семи років позбавлення волі засудили чоловіка, який ледь не до смерті побив свого товариша. Нагадаємо, подія відбулась у вересні минулого року в м. Шепетівка.

Між знайомими під час застілля відбулась сварка, яка переросла в бійку. Через ревнощі 36-річний чоловік сильно побив свого опонента.

Раніше судимий обвинувачений бив потерпілого кулаками в обличчя, а коли той впав на підлогу – наносив удари ногами по тулубу, зламавши йому таким чином декілька ребер та заподіявши струс головного мозку. 

Після скоєного кривдник вигнав побитого чоловіка з квартири, не надав йому допомогу та не викликав швидку. Згодом з численними травмами обличчя та переломами його госпіталізували до місцевої лікарні.

Правоохоронці встановили усі обставини події, зловмисника затримали. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру та скерували обвинувальний акт до суду.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд визнав винним 36-річного шепетівчанина в спричиненні тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України) та засудив його до 7 років позбавлення волі.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів