Понеділок, 13 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Відповіла на дзвінок і «взяла» 5 кредитів. На гачок шахраїв потрапила жителька Шепетівки. У довіру до жінки втерлися під виглядом мобільного оператора. Запропонували покращити якість зв’язку і попросили назвати код з СМС повідомлення. Жінка назвала чотири цифри, і на її ім’я оформили безліч позик. 

Зусиллями представника Національної ради та Управління служби безпеки України в Хмельницькій області припинено ретрансляцію семи обмежених до показу російських телеканалів в одному з готельно-ресторанних комплексів міста Шепетівки.

У зоні Операції об'єднаних сил (АТО) загинув мешканець з села Корчик Шепетівського району Віталій Караван.

Юні туристи з села Городище взяли участь у Першості турклубу «Бребенескул» з пішохідного туризму
Розділ Спорт

9 січня 2020 року, під час зимових канікул, вихованці гуртків «Спортивний туризм» та «Пішохідний туризм», які працюють на базі загальноосвітньої школи села Городище (Судилківська ОТГ Шепетівського району) взяли участь у Першості турклубу «Бребенескул» з пішохідного туризму в закритих приміщеннях.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні між потерпілим, обвинуваченим, його законним представником і захисником.

Напередодні новорічно-різдвяних свят Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України і Українське товариство охорони птахів підбили підсумки щорічної природоохоронної акції «Грак – птах року 2019», яка проводилася з метою привернення уваги дітей та учнівської молоді до проблем охорони птахів і їхніх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи.

На площі Шевченка у Шепетівці містян розважав народний ансамбль «Колорит»
Розділ Культура

12 січня біля головної ялинки Шепетівки на площі Т.Шевченка шепетівчанам дарував святковий настрій Народний аматорський ансамбль української пісні міського будинку культури «Колорит».

0
репостів
0
репостів