Розділ Спорт

Юні туристи з села Городище взяли участь у Першості турклубу «Бребенескул» з пішохідного туризму

Автор 13 січня 2020, 17:15

9 січня 2020 року, під час зимових канікул, вихованці гуртків «Спортивний туризм» та «Пішохідний туризм», які працюють на базі загальноосвітньої школи села Городище (Судилківська ОТГ Шепетівського району) взяли участь у Першості турклубу «Бребенескул» з пішохідного туризму в закритих приміщеннях.

Змагання проходили у маленькому затишному і креативному залі дитячо-юнацького центру туризму та екологічної роботи м. Славути. Юним туристам сподобалась різноманітність етапів спеціально обладнаних дистанцій. Результати визначались окремо серед юнаків та дівчат у двох вікових групах – молодшій та старшій.

Складні етапи із самонаведенням підкорювались туристам завдяки їх наполегливості, впертості та вмінню застосувати здобути на тренуваннях навички. Учасники молодшої вікової групи долали такі складні етапи як «Траверс самовипуском», «Траверс скельної ділянки», «Підйом по скельній ділянці», «Спуск по вертикальних перилах». У старшої групи такими етапами були – «Траверс скельної ділянки», «Навісна переправа», «Крутопохила переправа вгору», «Спуск по вертикальних перилах».

У напруженій боротьбі вихованці гуртків ХОЦТКУМ посіли місця:

в молодшій віковій групі:

Микола МЕЛЬНИК – 1 місце,
Данієль КОРОБЕНЮК – 3 місце,
Анастасія Пяскорська – 3 місце; 

у старшій групі:

Іван Дубінчук – 2 місце,
Діана АЗАРЕНКОВА – 2 місце,
Євгенія ПАЛИГА – 3 місце.

Переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями Славутського ДЮЦТЕР і солодкими подарунками.

Діти весело та з користю провели день зимових канікул.

Володимир Яворський,
керівник гуртків Хмельницького ОЦТКУМ (Городищенська ЗОШ)

0
репостів
0
репостів