У готельно-ресторанному комплексі Шепетівки транслювали заборонені російські канали

Автор 13 січня 2020, 23:04

Зусиллями представника Національної ради та Управління служби безпеки України в Хмельницькій області припинено ретрансляцію семи обмежених до показу російських телеканалів в одному з готельно-ресторанних комплексів міста Шепетівки.

Після того, як до представника Національної ради у Хмельницькій області Олени Гавінської надійшла інформація про незаконну ретрансляцію іноземних програм, вона спільно з працівниками обласного Управління СБУ виїхала на місце для перевірки інформації. Було зафіксовано ретрансляцію семи іноземних телепрограм, щодо яких встановлено обмеження для розповсюдження на території України: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24» (Российский информационный канал «Россия-24»), «Russia Today TV» (RTTV), «Союз» (Православная телекомпания «Союз»), «TBN» («Телерадиосеть Благих Новостей»), «ТНТ». Ці програми приймалися за допомогою супутникової антени.

Після проведення роз’яснювальної бесіди з власником готельно-ресторанного комплексу, ретрансляцію зазначених телепрограм у цьому закладі припинено.

Спільна робота представника Національної ради у Хмельницькій області та обласного Управління СБУ щодо захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки триватиме й далі.

Національна рада України
з питань телебачення і радіомовлення

0
репостів
0
репостів