Розділ Суспільство

На Шепетівщині модернізують харчоблоки у школах та облаштовують укриття в лікарнях

Автор 19 жовтня 2024, 13:46

Перший заступник начальника ОВА Оксана Вжешневська здійснила робочий візит до Полонської, Ізяславської та Білогірської громад Шепетівського району. В ході візиту посадовиця провела зустрічі з представниками місцевого самоврядування, під час яких обговорювались питання щодо використання окремих державних субвенцій.

Зокрема, увага була приділена субвенції на модернізацію харчоблоків у школах та субвенції на облаштування безпечних умов у закладах охорони здоров’я. Оглянувши хід робіт на об’єктах, Оксана Вжешневська акцентувала на важливості своєчасного і якісного виконання усіх пов’язаних будівельних процесів.

Нагадаємо, що в рамках виділення цільових державних коштів, триває капітальний ремонт укриттів у закладах охорони здоров’я у КНП «Полонська міська багатопрофільна лікарня ім. Наталії Савеліївни Говорун» та КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня». Також, на умовах субвенції, здійснюється будівництво протирадіаційного укриття у Хмельницькій обласній дитячій лікарні.

Окрім того, державне фінансування, яке спрямоване на модернізацію харчоблоків та оновлення кухонного обладнання у школах реалізується в ряді громад області. Зокрема, в Городоцькій, Дунаєвецькій, Волочиській, Полонській, Білогірській та Кам’янець-Подільській територіальних громадах.

Відтак, робочий візит до північних громад області став частиною серії робочих зустрічей в рамках проектів, що здійснюються за співфінансування із державного та місцевого бюджетів.

Оксана Вжешневська підкреслила важливість відкритого діалогу між владою та жителями області, а також необхідність спільних зусиль для досягнення позитивних змін у регіоні. Вона запевнила, що обласна військова адміністрація під керівництвом Сергія Тюріна буде продовжувати підтримувати громади Хмельниччини у вирішенні їхніх потреб та проблемних питань.

На завершення візиту посадовиця висловила вдячність усім, хто сприяє розвитку регіону, та закликала до подальшої співпраці задля досягнення спільних цілей.

Хмельничька ОВА

Останнє редагування 19 жовтня 2024, 14:13
0
репостів
0
репостів