Неділя, 08 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Це звична процедура, яка відбувається щотижня. Таким чином енергетики забезпечують справедливий розподіл годин між чергами. На жаль, зниження температури повітря безпосередньо сприяє збільшенню обсягу споживання електричної енергії споживачами, тобто збільшує дефіцит електроенергії в об’єднаній енергосистемі України.

На Шепетівщині дітей навчали розпису імбирного печива
Розділ Культура

В перші дні Нового року у Хролинському сільському будинку культури Судилківської ОТГ Шепетівського району був проведений з дітками майстер-клас з розпису імбирного печива. Про це розповіли на сторінці культурного закладу.

8 січня працівники Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області поспілкувалися з місцевими мешканцями Шепетівського району щодо безпеки на вкритих льодом водоймах під час зимової риболовлі.

В Україні остаточно заборонили тонкі поліетиленові пакети
Розділ Бізнес

З 1 січня 2023 року остаточно набирає чинності Закон «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». Відтак в об’єктах роздрібної торгівлі, громадського харчування та надання послуг забороняється розповсюдження усіх надтонких, тонких та оксорозкладних пластикових пакетів, у тому числі для пакування льоду, сипучих продуктів, м’яса, свіжої риби. Такі пакети мають повністю зникнути з торгових точок. Альтернативою їм мають стати біорозкладні, паперові чи пластикові пакети товщиною понад 50 мкм.

0
репостів
0
репостів