Вівторок, 01 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка
Тарас Бондарчук став чемпіоном України з боксу серед чоловіків до 22 років
Розділ Спорт

З 24 по 30 січня у місті Тернопіль пройшов Чемпіонат України серед чоловіків та жінок до 22 років. Ці змагання стали першою великою подією для українського боксу у 2022 році. Вихованець тренера-викладача з боксу Алтуняна Максима став чемпіоном України з боксу серед чоловіків до 22 років.

Нещеплених працівників органів місцевого самоврядування та комунальних установ відсторонили від роботи
Розділ Бізнес

31 січня набув чинності наказ про відсторонення від роботи нових категорій працівників, які не зробили обов’язкове для них щеплення від COVID-19. Про це повідомили у Шепетівській райдержадміністрації.

Відсьогодні на Хмельниччині розпочинається перший етап кампанії з вакцинації від поліомієліту, яким мають бути охоплені діти віком від 6 місяців до 6 років, що не отримали необхідної кількості доз вакцини згідно з Національним календарем щеплень. Проводиться кампанія відповідно до ухваленого наприкінці грудня Плану реагування на спалах поліо в Україні.

На Шепетівщині через вовків різко зменшилось поголів’я мисливських тварин
Розділ Бізнес

На території Мальованського лісництва ДП «Шепетівський лісгосп» вже понад два роки проживає зграя вовків в кількості 2-3 особини. Таку інформацію оприлюднили в ДП «Шепетівський лісгосп».

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 1 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 168061 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 11941 - діти, 6634 - медпрацівники.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 49-річного жителя Шепетівського району винним у заподіянні працівникові правоохоронного органу умисних легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (частина 2 статті 345 КК України) та призначив йому покарання – 3 роки обмеження волі, звільнивши від його відбування з випробуванням на 2 іспитових роки.

За минулу добу до поліції звернулось четверо мешканців Шепетівського району, довірою яких скористались шахраї.

У Шепетівці перевірили 2 структурні підрозділи АТ "Українська залізниця"
Розділ Бізнес

Під час планової перевірки з питань охорони праці в структурних підрозділах АТ "Українська залізниця" виявили більше 70 порушень.

Шепетівські боксери здобули 10 нагород на чемпіонаті області з боксу
Розділ Спорт

З 28 по 30 січня у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з боксу серед чоловіків та жінок всіх вікових категорій (еліта з 2003 р.н., молодь 2004-2005 р.н., юніори 2006-2007 р.н., юнаки 2008-2009 р.н.).

Відсьогодні усі, хто отримав бустерну дозу щеплення від COVID-19, можуть завантажити новий COVID-сертифікат. Міністерство охорони здоров’я разом з Міністерством цифрової трансформації запустило технічний функціонал для нових цифрових документів про щеплення.

0
репостів
0
репостів