Розділ Спорт

Тарас Бондарчук став чемпіоном України з боксу серед чоловіків до 22 років

Автор 01 лютого 2022, 17:39

З 24 по 30 січня у місті Тернопіль пройшов Чемпіонат України серед чоловіків та жінок до 22 років. Ці змагання стали першою великою подією для українського боксу у 2022 році. Вихованець тренера-викладача з боксу Алтуняна Максима став чемпіоном України з боксу серед чоловіків до 22 років.

У чемпіонаті України U-22 взяли участь майже 200 спортсменів – 133 чоловіки та 60 жінок, які боролися за медалі у 13 чоловічих та 12 жіночих вагових категоріях.

У неділю пройшли фінальні бої чоловічої частини змагань, за результатами двобоїв Бондарчук Тарас став чемпіоном України з боксу серед чоловіків до 22 років, вагова категорія 60 кг.

Завдяки перемозі Тарас здобув право представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи. Першість континенту відбудеться у березні цього року в місті Пореч, Хорватія.

Бондарчук Тарас, Майстер спорту України, срібний призер ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор з боксу, бронзовий призер чемпіонату Світу з боксу серед юніорів, срібний призер чемпіонату Європи з боксу серед молоді, чемпіон Європи з боксу серед юнаків, вихованець Шепетівської КДЮСШ, на даний момент виступає за Київську область, уродженець села Чотирбоки Шепетівського району. Свою спортивну кар’єру розпочав у Шепетівській КДЮСШ, під керівництвом тренера-викладача Алтуняна Максима.

Останнє редагування 01 лютого 2022, 17:46
0
репостів
0
репостів