Вівторок, 20 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбувся вечір пам’яті до Дня Героїв Небесної Сотні
Розділ Культура

У міському будинку культури провели вечір пам’яті Героїв Небесної Сотні за участі родини Героя України Миколи Дзявульського, чиє життя обірвалось на Майдані, цього ж дня, рівно 10 років тому, та мешканців громади.

У Полонному слідчі оголосили підозру вантажнику за крадіжки з підприємства, де той працював. Чоловік під час виконання робіт привласнював частину виготовленої продукції. Згодом хлопець збував крадене в обласному центрі.

У Шепетівці поліцейські допомогли захиснику зробити пропозицію руки і серця коханій. Вже завтра молодий чоловік вирушає на чергову ротацію, тож вирішив не гаяти часу і зробити пропозицію своїй дівчині. Допомогти в організації сюрпризу попросив місцевих патрульних.

Ігорю Габінету 30 років – 12 з них він присвятив Службі порятунку Хмельниччини. Свій день народження, 24 лютого, у рік початку повномасштабної війни він зустрів на чергуванні у пожежній частині у стані підвищеної бойової готовності.

На Шепетівщині відкрили меморіальні дошки полеглим в бою землякам
Розділ Події

Сьогодні у Полонському ліцеї №2 відбулося відкриття меморіальних дошок Героям, які були випускниками цього навчального закладу та поклали своє життя, захищаючи Батьківщину.

Повернувся з-за кордону щоб захищати Україну: у Славуті прощались із Сахнюком Сергієм
Розділ Події

Сьогодні Славутська громада провела в останню земну дорогу та місця вічного спочинку великого сина України, справжнього Героя, нашого земляка Сахнюка Сергія Миколайовича, який віддав своє життя, боронячи рідну країну від ворожих окупантів.

Головам міських та районних рад Хмельницької області 2023 року нарахували понад 8,9 мільйона гривень зарплат. Такі дані журналіст vsim.ua отримав з цих органів у відповідь на запит. Йому надали інформацію про нараховані суми кожного з 16 посадовців — 13 міських голів та 3 голів райрад.

На Шепетівщині суд виніс вирок жінці, яка скористалась чужою банківською карткою. Подія сталася наприкінці жовтня минулого року у райцентрі. Місцева жителька виявила платіжну картку на тротуарі та привласнила її.

У Шепетівці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні
Розділ Події

Цьогоріч уже вдесяте в умовах війни з рф, що спричинила десятки тисяч жертв, Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні – перших загиблих за те, щоб Україна не зникла з мапи світу, щоб у рази більший за розміром північно-східний сусід не поглинув нашу державу і не знищив нашу державність.

Поліцейські вкотре наголошують: надаєте перевагу шопінгу онлайн – остерігайтеся шахраїв! Минулої доби до поліції звернулась жителька Полонщини, яку псевдопродавці ошукали на 5 тисяч гривень.

0
репостів
0
репостів