П'ятниця, 07 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

8 липня своє професійне свято відзначають ювенальні інспектори поліції. Тож традиційно з цієї нагоди ми знайомимо громадськість із найкращими представниками поліцейської професії. Цього разу в об'єктиві головний "дитячий" поліцейський Ізяславської громади Ілля Риголь.

Поліція попереджає: шахраї часто представляються працівниками банків, тому в телефонних розмовах нікому не повідомляйте свої персональні дані. За минулу добу двох жителів Шепетівщини ошукали саме за такою схемою. 

Слідчі Шепетівського райуправління поліції ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу відносно 23-річного чоловіка, який, погрожуючи пістолетом, вчинив розбійний напад та зґвалтував десятикласницю з Шепетівки.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальні акти стосовно трьох громадян за фактами безгосподарського використання земель (ч. 1 ст. 254 КК України). Жителі Рівного, Ізяслава та Полонного незаконно використали земельні ділянки, які їм були надані для ведення особистого селянського господарства, без дозволу створивши на них штучні водойми.

0
репостів
0
репостів