П'ятниця, 21 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Судилківська громада попрощалася з воїном-захисником Рижим Володимиром Вікторовичем
Розділ Події

21 липня 2023 року у громаді з сумом та скорботою в останню земну дорогу провели воїна – захисника рідної землі Рижого Володимира Вікторовича. Мужнє серце воїна перестало битися 15 липня 2023 року на Донеччині. Володимир до останнього залишався оптимістичним і сповненим волі до боротьби за мирне і щасливе майбутнє рідної країни.

Сьогодні близько 14 години дня з двору гімназії №5 (школа- інтернат) втік кінь запряжений з возом. Вже кілька годин сполохану тварину шукають на вулицях міста.

Сьогодні, 21 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у підвалі багатоквартирного будинку на Проспекті Миру 38, що в місті Шепетівка. Негайно на місце події прибули вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

У Музеї пропаганди відкрилася виставка «Биківня в документах і пам’яті»
Розділ Культура

У Музей пропаганди у співпраці з Меморіальним заповідником "Биківнянські могили" відбувся презентаційний день виставки «Биківня в документах і пам’яті». Валентина Бражук, директорка Музею, привітала гостей і зазначила, що метою виставки є показ Биківнянської трагедії в контексті масових політичних репресій радянського періоду через оприлюднення архівних, раніше засекречених матеріалів, документів НКВС, фотографій, друкованих матеріалів, а також запросила всіх охочих детальніше ознайомитися з фактами найкривавішого періоду в історії.

42-річний нетішинець постане перед судом за пограбування знайомого. Подія мала місце наприкінці травня у місті Нетішин Шепетівського району. Жертвою грабіжника став 46-річний мешканець міста енергетиків.

Шепетівська громада прощалась з бойовим медиком «Азову» Романом Радченко
Розділ Події

Сьогодні, 21 липня на площі Т.Г. Шевченка у Шепетівці відбулось прощання із бойовим медиком 2 механізованого взводу 2 механізованої роти механізованого батальйону, молодшим сержантом Радченком Романом Олександровичем. Про це повідомили у Шепетівсьій міській раді.

Це околиця міста Славута на півночі Хмельниччини. Тут у 1941 році нацисти створили табір для поранених радянських військовополонених — «Грослазарет Славута цвай, табір 301». Табір належав до типу шталаг — призначався для сержантського та рядового складу. Згодом табір перемістили у сусідню Шепетівку. А в Славуті розмістили шталаг під №357. Це місце трагічних подій радянська пропаганда оточила міфами на свою користь. Майбутнє ж локації не визначене. Однак про все за порядком.

Виконавчий комітет Славутської міської ради звернув увагу на важливості дотримання норм етики спілкування на території громади під час проведення культурно-розважальних заходів.

78 років по тому…на Хмельниччині досі виявляють та знешкоджують боєприпаси часів Другої світової війни. 20 липня сапери ДСНС Хмельниччини вилучили та знищили десять 50-міліметрових мінометних мін.

На Шепетівщині відбулися навчання щодо дій у разі виникнення радіаційної аварії
Розділ Події

На території Хмельницької області, 20 липня, відбулися регіональні тактико-спеціальні навчання з органами управління та силами цивільного захисту області щодо дій у разі виникнення радіаційної аварії на Хмельницькій АЕС.

0
репостів
0
репостів