Розділ Події

Судилківська громада попрощалася з воїном-захисником Рижим Володимиром Вікторовичем

Автор 21 липня 2023, 18:06

21 липня 2023 року у громаді з сумом та скорботою в останню земну дорогу провели воїна – захисника рідної землі Рижого Володимира Вікторовича. Мужнє серце воїна перестало битися 15 липня 2023 року на Донеччині. Володимир до останнього залишався оптимістичним і сповненим волі до боротьби за мирне і щасливе майбутнє рідної країни.

Тричі на своєму молодому віку Володимир Рижий проходив службу у лавах ЗСУ: у 2006-2007 рр проходив строкову службу у лавах ЗСУ; у 2014-15 рр брав участь в АТО на Сході України у її найважчий період; з початком повномасштабного вторгнення рф на територію України уже з квітня 2022 року знову став на захист рідної України. Солдат військової служби, гранатометник відділення охорони однієї з військових частин Володимир Рижий хоробро боронив кордони рідної землі від ненависного російського окупанта.

Провести захисника до місця останнього спочинку прийшли військовослужбовці-побратими, представники місцевої влади, жителі громади, друзі, однокласники і всі, хто знав Володимира. Односельці зустріли воїна та провели в останню дорогу «живим коридором» Шани.

Поховали Володимира Рижого в рідному селі Білокриниччя з усіма військовими почестями.

Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю воїна-захисника.

Світлий спомин про мужнього захисника України Володимира Рижого назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Вічна пам’ять Герою України...

Судилківська громада

0
репостів
0
репостів