Середа, 10 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Як ми вже писали, серед п’ятьох пасажирів, які загинули під час аварії українського рейсового автобуса в Польщі був і мешканець Шепетівки. Цю інформацію також підтвердив міський голова Віталій Бузиль та донька загиблого Альберта Кудіна Наталя. Журналісти сайту «Є» дізнались у доньки більше деталей того моторошного дня.

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області закрито кримінальне провадження відносно обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України та  звільнено від кримінальної відповідальності у зв’язку з примиренням його з потерпілим.

Поліцейські Шепетівського району відпрацювали навички зі стрільби
Розділ Події

Сьогодні для поліцейських Шепетівщини були проведені практичні заняття з вогневої підготовки. Про це повідомило Шепетівське районне управління поліції.

Від завтра на території міста розпочинається вакцинальна кампанія проти COVID-19. Про це нам розповів головний лікар КП" КНП Шепетівський центр ПМСД" Шепетівської районної ради Андрій Нечипорук. Оскільки заклад відповідальний за формування мобільних бригад і пунктів щеплень, ми вирішили більш детально дізнатись як буде проходити вакцинація та чому містянам варто записатися у чергу на щеплення.

10 березня близько 15:00 зайнялась покрівля хірургічного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Повідомивши про загоряння, працівники лікувального закладу одразу приступили до евакуації хворих. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 10 березня в Хмельницькій області зареєстровано 50395 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1899 - діти, 3660 - медпрацівники.

У Шепетівському районі горів "Жигуль"
Розділ Події

Вчора, 9 березня о 17год. 41хв. у селі Дубіївка Шепетівського району виникла пожежа приватного легкового автомобіля ВАЗ 2106.

0
репостів
0
репостів