Розділ Події

У Славутській та Ізяславській громаді прощались із захисником Муляром Євгенієм

Автор 09 вересня 2024, 16:39

Сьогодні у Славутській громаді знову скорботний день. Провели в останню земну дорогу великого сина України, справжнього Героя, нашого земляка — Муляра Євгенія Васильовича, який за свободу і незалежність нашої держави віддав найцінніше – своє життя.

Народився Євгеній 04 серпня 1992 року у селі Радошівка Ізяславського району.

У період з 1998-2008 рік навчався в Іванівській школі. Далі, з 2008 по 2011 рік здобував освіту у Славутському професійному ліцеї, де навчався на спеціальності «автослюсар».

Після закінчення навчання, у жовтні 2012 року проходив строкову службу в армії. Після цього працював різноробочим, виконував роботу на будівництві, займався ремонтами. Деякий час мав справу з натяжними стелями у місцевій фірмі «Fox Art».

26 червня 2024 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Службу проходив у складі 32-ї бригади 403-го стрілецького батальйону на посаді стрільця-санітара 1-ї стрілецької роти військової частини А4835.

22 серпня 2024 року, солдат Муляр Євгеній Васильович героїчно загинув під час бойового завдання із захисту Батьківщини в районі населеного пункту Дружба Бахмутського району Донецької області.

У нашого Захисника залишилися батьки, дружина Мар’яна, донечка Ясміна, син Мирослав, сестра та племінник.

Женя був надзвичайно позитивним, щирим, енергійним та справедливим. У центрі його всесвіту були дружина та діти.

З раннього віку захоплювався технікою (авто, мото), міг днями та ночами проводити в гаражі. Полюбляв риболовлю та активний відпочинок на природі. Будував плани на майбутнє, але тепер вони так і залишаться нездійсненими…

Живим коридором зустрічали Героя у селі Радошівка Ізяславського району. Громадське прощання відбулося у міському Палаці культури. Поховали Захисника у Славуті з усіма військовими почестями.

Міський голова, виконавчий комітет, депутатський корпус Славутської міської ради та вся Славутська громада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким відданого Воїна України.

Щирі співчуття родині та близьким. Нехай Господь допоможе пережити біль гіркої, непоправної втрати. Вічна, світла пам’ять та безмежна шана полеглому Герою!

Пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів