На Шепетівщині обладнали мобільну стоматологію для військових

Автор 04 вересня 2024, 17:12

На Хмельниччині обладнали чергову мобільну стоматологію для військових. Це вже другий проєкт мобільної стоматології для військових, який реалізується спільними зусиллями на Хмельниччині.

Ідея та ініціатива проєкту належить приватному стоматологу з м. Нетішин Віталію Яворському. Хмельницькими атомниками знайдено та підготовлено вантажний автомобіль-фургон, в якому змонтовано стоматологічне обладнання та системи автономного живлення.

За сприяння Хмельницької ОВА та Нетішинської МВА, над створенням необхідного обладнання та втіленням проекту в життя працювали колектив Хмельницької АЕС, фахівці-стоматологи та небайдужі волонтери.

«Реалізація такого благодійного проєкту є чудовою ініціативою і завжди знайде підтримку з нашого боку. Адже мобільна стоматологія на колесах є вкрай необхідною для надання якісного медичного стоматологічного обслуговування для наших військовослужбовців поблизу місць несення бойової служби», – зазначив начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Очільник області висловив подяку нетішинським волонтерам, директору Хмельницької АЕС Андрію Козюрі, сім’ї стоматологів з міста Хмельницький Сергію та Мальвіні Успаленків та усім небайдужим, хто працював над втіленням задуму.

Продовжуємо підтримувати захисників та захисниць. Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

Хмельницька ОВА

0
репостів
0
репостів