На Шепетівщині діти в садочку плетуть маскувальні сітки для військових

Автор Неля Шпулак та Світлана Поробок 04 вересня 2024, 20:34

Дошкільнята одного з славутських дитячих садків, що у Шепетівському районі, плетуть разом із дорослими маскувальні сітки для бійців Збройних сил України. Про це розповіла директорка закладу Мірра Остапчук. За її словами, діти роблять це залюбки.

На подвірї одного з дошкільних закладів Славути дорослі та діти плетуть маскувальні сітки. Батьки підтримують такі заняття, каже мати маленької Анюти Оксана для Суспільне Хмельницький.

"Їй подобається плести. В неї братик служить, тато служив, то ми знаєм, що це і для чого потрібне", — говорить жінка.

За словами директорки закладу Мірри Остапчук, дітям так подобається це заняття, що вони ладні не йти на прогулянку. Тож, каже, у дошкільному закладі створили гурток "Умілі ручки — воїнам ЗСУ" з виховною ціллю. Спершу діти плели патріотичні браслети, малювали й робили аплікації для воїнів.

"Весь колектив розуміє, що патріотизм, патріоти зараз нам потрібні. І патріотизм треба починати виховувати вже з колиски, як казав Сухомлинський. Робота наша систематична, робота наша активна", — розповідає директорка.

Вихователька Наталія Терплюк каже, що не має значення, скільки саме сіток сплетуть умілі ручки дітей, головне, їм це подобається і вони вже знають, що це потрібно.

За її словами, скільки саме сіток сплели та передали українським захисникам, не рахували, але роботу цю не полишають.

Останнє редагування 04 вересня 2024, 20:37

Відео

0
репостів
0
репостів