Понеділок, 15 липня 2019 — Сайт міста Шепетівка

13 липня до Шепетівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області з особистою письмовою заявою про погрозу вбивством звернувся Олексій Жмеренецький, який балотується у народні депутати по виборчому округу №190. Чоловік розповів поліцейським, що на вулиці до нього підійшли двоє невідомих та почали погрожувати фізичною розправою у випадку, якщо він не відмовиться від участі у передвиборчій кампанії. 

У Шепетівці відбувся товариський футбольний турнір
Розділ Спорт

Вчора, 14 липня на футбольному міні-полі у мікрорайоні Цукровий відбувся товариський футбольний турнір. У ньому взяли участь 3 місцевих команди та 3 команди-гості з Серединців, Жилинців і Старого Кривина.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Виконавчого комітету Шепетівської міської ради повідомив про те, що дві шепетівські виборчі дільниці було перенесено:

Міська бібліотека для дітей відновила минулорічну традицію і знову відкрила своє представництво у дворах багатоповерхових будинків Шепетівки. Під відкритим небом, кожного тижня на дитячих майданчиках міста книга чекатиме свого юного читача.

Працівниками кримінальної поліції спільно із працівниками слідчого відділу Шепетівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області у рамках оперативно-профілактичної операції «Мак-2019», 13 липня ц. р. було проведено санкціонований обшук в місцевого жителя на присадибній ділянці якого було виявлено та вилучено 32 кущі коноплі.

5 років тому 15 липня 2014 року обірвалась життєва дорога шепетівчанина учасника АТО Коваля Максима Олександровича. Йому було лише 20 років – пора молодості, розквіту сил..Не збулись Максима плани, мрії, не судилось зустріти кохання, мати діток.. Його поглинула страшна, несправедлива війна.

0
репостів
0
репостів