Розділ Події

Олексій Жмеренецький написав заяву до поліції про погрози вбивством

Кандидат від партії "Слуга народу" по нашому 190-му виборчому округу заявив, що йому погрожували вбивством, якщо він не зніме свою кандидатуру. Відповідну заяву прийняв шепетівський відділ поліції.

На своїй сторінці Олексій Жмеренецький написав:

"Сьогодні, 13 липня 2019 року, біля мого виборчого штабу у місті Шепетівка до мене підійшли двоє людей та погрожували мені вбивством, якщо я не зніму свою кандидатуру з виборчої кампанії. Я чітко розумію, що таким чином на мене здійснюється тиск моїми опонентами."

Згідно тексту заяви у поліцію, інцидент стався 13 липня 2019 року о 16-10 год. за адресою: Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул.Островського, 6 (неподалік будинку побуту).  До Олексія підійшли двоє невідомих чоловіків, які представилися «представниками кримінального світу» та висловили погрозу щодо фізичної розправи у випадку, якщо він не відмовиться балотуватися кандидатом в народні депутати України по виборчому одномандатному округу №190. На прохання пояснити кого саме представляють ці особи, вони відповіли, що «верхівку кримінального світу».

"Цих людей я бачив вперше, вони достатньо серйозно та переконливо висловилися з погрозою, тому я вважаю що існують реальні підстави для побоювання за безпеку мого життя та здоров’я."

Як повідомили нам у штабі кандидата, у зв'язку з інцидентом, до Шепетівки вже прибув начальник ГУНП в Хмельницькій області, полковник поліції Віконський Василь Васильович. 

На цей час вдалося встановити номерні знаки авто та його власника, на якому приїхали чоловіки, що погрожували Олексію, а також дістати відео з камери спостереження, на якій зафіксовано сам інцидент. Переглянути його ви можете нижче. Виборчий штаб Олексія Жмеренецького просить звернутись до поліції, якщо вам вдасться впізнати чоловіків.

Останнє редагування 15 липня 2019, 21:08

Відео

0
репостів
0
репостів