Опізнано двох із трьох людей, що причетні до погроз вбивством кандидату в нардепи

Автор 15 липня 2019, 21:13

13 липня до Шепетівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області з особистою письмовою заявою про погрозу вбивством звернувся Олексій Жмеренецький, який балотується у народні депутати по виборчому округу №190. Чоловік розповів поліцейським, що на вулиці до нього підійшли двоє невідомих та почали погрожувати фізичною розправою у випадку, якщо він не відмовиться від участі у передвиборчій кампанії. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 статті 129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», санкція якої передбачає відповідальність у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Під час досудового розслідування вдалось встановити особи двох чоловіків — одного з тих, хто погрожував, та водія автомобіля, на якому зловмисники зникли з місця події одразу після вчинення погроз. Обоє вони мешканці Києва та Київської області.

Наразі досудове розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури триває. Працівники кримінальної поліції розшукують ще одного учасника події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Відео

0
репостів
0
репостів