Консультація уролога в Хмельницькій області: коли звертатися за допомогою

vrach urolog.jpg.pagespeed.ce .6yoedk1w1uЧоловікам після 50 років та жінкам після 40 важливо прискіпливо ставитися до свого здоров'я. Профілактичні огляди - це можливість не тільки зберегти здоров'я, а й уникнути можливих проблем та захворювань на пізніх стадіях. Особливо це стосується чоловіків, які за статистикою менше приділяють собі уваги. Дуже часто лікування геморою в хмельницькій області більш радикальне у них саме через це. Що стосується урологічних захворювань, то і жінки, і чоловіки постійно знаходяться у зоні ризику. Як зрозуміти, що потрібна допомога і коли звертатися до спеціаліста, розкажемо далі.

Не варто зволікати з лікуванням сечовивідної системи

Біль у спині може бути не лише від проблем з хребтом, це перша ознака проблеми з нирками. Лікар уролог в хмельницькій області якраз спеціалізується на сечовивідних шляхах, інфікування яких може призводити до захворювань нирок. Крім того, захворювання сечовивідної системи можуть впливати на статеві органи чоловіків та жінок.

Тож варто звернутися до уролога у випадку:

  • проблеми сечовипускання, які супроводжуються болем, печінням, свербежем, іншими дискомфортними відчуттями, що можуть свідчити про наявне інфікування сечовивідних шляхів;
  • болі у правому, лівому боці спини свідчать про проблеми з нирками. Це можуть бути камені, інфекція;
  • зміни кольору сечі, наявність крові, незвичного запаху чи інші аномалії - привід звернутися до лікаря;
  • дисфункції статевих органів у чоловіків потребують комплексного підходу, в тому числі консультації уролога;
  • виявлення пухлин, інших аномалій в області статевих органів;
  • профілактики для чоловіків віком від 50-ти років.

На чому спеціалізується уролог?

Уролог - лікар, який може проводити діагностику, лікування, профілактику найрізноманітніших захворювань урології. Це саме такі, які впливають на сечовидільну систему та репродуктивні органи:

  • цистит;
  • уретрит;
  • сечокам'яна хвороба нирок, сечового міхура, сечовивідних шляхів;
  • пієлонефрит.

Крім того, чоловікам, які страждають на простатит, уролог призначає протизапальну терапію передміхурової залози. Вона може викликати такі симптоми, як біль у паху, проблеми з сечовипусканням, ерекцією.

Також уролог в хмельницькій області спеціалізується на діагностиці, лікуванні раку передміхурової залози. Це включає встановлення діагнозу, вибір індивідуальної методики лікування, в залежності від стадії захворювання і її специфіки.

Відновлення еректильної функції, сімейного планування - це саме те, де можуть консультувати та лікувати чоловіків урологи. Усунення імпотенції, повернення сексуального здоров'я, а надалі відновлення сімейного планування чи лікування безпліддя - також професійна сфера уролога.

Таким чином, якщо людина має такі симптоми, проблеми, то перше, що необхідно зробити - звернутися до лікаря уролога. Він проведе обстеження, проконсультує та призначить лікування наявної патології. Не варто відкладати здоров'я на потім, потурбуйтесь про себе сьогодні!

0
репостів
0
репостів